Ontwikkel uw aankoopstrategie met behulp van AI

Publieke Sector

Niveau: GEVORDERD
★★

  • Prijs: € 545 (excl. BTW)
  • Duur: 1 dag
  • Inbegrepen: Koffiepauze / Lunch / Up-to-date cursusmateriaal

Duik dieper in de wereld van strategische aankopen voor overheidsopdrachten, verrijkt met de nieuwste technologieën en duurzame benaderingen.

Waarom?

Tijdens deze opleiding leert u niet alleen om uw toekomstige aankopen efficiënter uit te voeren, maar ook om ze te optimaliseren met behulp van cutting-edge tools zoals ChatGPT en AI, terwijl u tegelijkertijd duurzame praktijken omarmt.

U zal in staat zijn om: 

  • Een strategie uit te voeren voor uw openbare aankopen, waarbij de nieuwste technologieën zoals ChatGPT en AI worden geïntegreerd om uw inkoopbeslissingen te versterken en te optimaliseren; 
  • Een betere prijs-kwaliteitverhouding te behalen door middel van geavanceerde analysetechnieken en AI-ondersteunde besluitvorming;
  • Uw resultaten te verbeteren door besparingen te realiseren, de prestaties van dienstenleveranciers te verbeteren en klachten te verminderen, terwijl u tegelijkertijd duurzame principes in uw inkoopstrategieën integreert;
  • Uw verworven kennis onmiddellijk in de praktijk om te zetten en zo uw aankoopprocessen te optimaliseren en te versterken.

Programma

In deze uitgebreide opleiding worden de twee belangrijkste aspecten van aankopen onder de loep genomen: de aankoopstrategie en het aankoopproces, waarbij een innovatieve benadering wordt gehanteerd die ChatGPT, AI en duurzaamheid integreert.

U zult ontdekken hoe eenmalige en belangrijke uitgaven op een andere manier worden benaderd dan kleine herhalingsaankopen, en hoe u de beste strategie kunt bepalen voor verschillende soorten aankopen met behulp van geavanceerde analysetechnieken en AI-modellen.

Daarnaast zullen de verschillende stappen van het aankoopproces worden behandeld, waarbij de nadruk ligt op het definiëren van behoeften, specificaties en het meten van de prestaties van leveranciers, met inbegrip van hoe duurzaamheid een integraal onderdeel kan worden van elke stap van het proces.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers actief in overheidsopdrachten die tot doel hebben het aankoopbeleid te verbeteren.

Deze opleiding is gericht op de "klassieke sectoren".

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
05/12/2024Jette09.30-17.00NL
10/12/2024Jette09.30-17.00FR

Voorkennis

Volg een van de volgende opleidingen:

Overheidsopdrachten voor kleine bedragen (< € 30.000): van procedure tot uitvoering

De basisprincipes van overheidsopdrachten in een halve dag: leer de wetgeving van overheidsopdrachten onder de drempel van 30.000 euro en de uitvoering ervan in de praktijk.

Overheidsopdrachten voor administraties: praktische benadering van de wetgeving

Een eerste kennismaking met overheidsopdrachten in één dag. De regelgeving overheidsopdrachten boven en onder de drempel in de praktijk.

Opleidingstraject

Deze opleiding maakt deel uit van een opleidingstraject.
Om u op een efficiënte en zo volledig mogelijke manier te helpen, hebben we verschillende opleidingstrajecten opgesteld in functie van uw profiel. Na afronding van een traject vindt een eindevaluatie plaats en ontvangt u een door EBP Academy erkend diploma.

Inschrijving




Scroll to Top