Hoe kunnen wij u helpen?

Telefoon

+32 2 894 56 05

Registratie
Certificaten / Subsidies
Annulering
mockup-formations-home

Registratie

Er zijn twee mogelijkheden:

Via de website
Klik op de training of het traject welke u wilt volgen op onze website, kies de datum die bij u past en klik vervolgens op registreren. U wordt dan doorgestuurd naar het inschrijvingsformulier. Het is niet nodig om online of vooraf te betalen. Wij sturen u een bevestiging van uw inschrijving. Tien dagen voor de cursus ontvangt u een e-mail met alle praktische informatie.

Via e-mail
U kunt een e-mail sturen naar seminars@ebp.be met vermelding van de titel van de training of het traject, de gewenste datum en uw contactgegevens (uw voornaam, achternaam, e-mailadres, functie en telefoonnummer). Heeft u geen bevestiging ontvangen na uw registratie? Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantendienst via +32 2 894 56 06 of seminars@ebp.be.

Een opleiding kan van een halve dag tot een hele dag duren. Afhankelijk van de opleiding kan dit verspreid zijn over meerdere dagen of dagdelen. 

  • 1 dag = van 9:00 tot 17:00 uur (inclusief lunch)
  • ½ dag = van 9:00 tot 12:30 uur of van 13:30 tot 17:00 (lunch niet inbegrepen)
  • eLearning = meerdere dagen toegang tot het platform (lunch niet inbegrepen)

Een opleiding kan fysiek of digitaal plaatsvinden. Voor opleidingen die op locatie plaatsvinden wordt vanwege logistieke redenen het adres 10 werkdagen voorafgaand aan u doorgegeven. 

Voor digitale opleidingen ontvangt u toegang tot het 360Learningplatform.

Als u eerder al toegang heeft ontvangen, gelieve dezelfde gebruikersnaam (uw e-mailadres) en paswoord te gebruiken. Als u uw paswoord bent vergeten, stuur dan een mail naar seminars@ebp.be zodat we u een link kunnen sturen om een nieuw paswoord te kiezen.

Voor opleidingen op locatie proberen we altijd een plek te vinden die gemakkelijk bereikbaar is met het openbaar vervoer. Ook zorgen we dat er parkeerplaatsen in de buurt aanwezig zijn. Parkeren is op eigen kosten. 

Als de cursus in Jette plaatsvindt, kunt u gratis gebruik maken van de parkeergarage (etage -2). De ingang bevindt zich aan de linkerkant van de ingang van ons gebouw.

Onze eLearning opleidingen bieden u de mogelijkheid om vanaf uw (thuis) werkplek en op uw eigen tempo de sessie online te volgen. Tijdens deze opleidingen is er tevens altijd de mogelijkheid om vragen te stellen aan de opleider via het forum.

U ontvangt een bericht om een profiel voor het 360Learning platform aan te maken. Eens u deze mail ontvangen heeft, mag u een wachtwoord kiezen en uw eigen profiel aanmaken. Om ervoor te zorgen dat de opleiding vlot verloopt op het platform, raden we u sterk aan om Google Chrome 5 of een latere versie te gebruiken.

De eLearning opleidingen zijn 10 dagen lang beschikbaar. Er is altijd een mogelijkheid tot verlenging, mits dit vóór de einddatum wordt aangevraagd. Dit kan via e-mail: seminars@ebp.be.

Vergeet niet de beschikbare cursusmaterialen te downloaden. Oefeningen en een examen zijn indien gewenst beschikbaar op het 360Learning platform. U vindt via Support360Learning een PowerPoint die u begeleidt bij uw eerste stappen op het platform. Na het succesvol afleggen van het examen ontvangt u een door EBP Academy erkend diploma. Indien u het examen niet wenst af te leggen, ontvangt u een deelnamebewijs per mail.

Heeft u nog meer vragen over onze eLearning mogelijkheden? Aarzel niet om contact met ons op te nemen via seminars@ebp.be.

EBP Academy biedt zowel losse opleidingen als volledige opleidingstrajecten aan. Voor onze trajecten geldt dat wij de beste opleidingen selecteren die passen bij uw rol. Zo is er bijvoorbeeld voor iemand met een juridische rol een ander traject voorzien dan iemand met een administratieve rol. Elk traject is aangepast op basis van uw specifieke behoeften en doelstellingen. Uiteraard wordt er ook rekening gehouden met een logische opbouw op basis van uw niveau en de moeilijkheidsgraad van elke opleiding. Na afronding van een traject ontvangt u een door EBP Academy erkend diploma, welke gedurende uw gehele carrière van pas zal komen!

U ontvangt direct een e-mail met alle praktische informatie. Indien dit niet het geval is, neem dan contact met ons op via +32 2 894 56 05 of seminars@ebp.be.

Neem contact op via seminars@ebp.be met de praktische details van uw aanvraag. 

Neem contact op via consult@ebp.be met de praktische details van uw aanvraag.

Certificaten / Subsidies

Ja, we zijn gecertificeerd door KMO-portefeuille

Onze opleidingen zijn erkend door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest en het Vlaams Gewest. U kunt gebruik maken van de volgende subsidies:

Wij raden u aan om u te informeren via de websites van de regio's en tijdig uw subsidies aan te vragen.

Heeft u een vraag over subsidies? Ons team helpt u graag: stuur een e-mail naar seminars@ebp.be.  

mockup-formations-certification
mockup-formations-annulation

Annulering

Elke annulatie moet schiftelijk meegedeeld worden per e-mail met alle gegevens naar seminars@ebp.be 

Meer dan 10 werkdagen voor de opleidingsdatum:
U kunt uw inschrijving kosteloos annuleren tot 10 werkdagen voor aanvang van de cursus. Stuur een e-mail met alle gegevens naar seminars@ebp.be.   

Minder dan 10 werkdagen en meer dan 5 dagen voor de opleidingsdatum:
Bij annulering 10 werkdagen voor de cursus wordt het volledige bedrag van de factuur in rekening gebracht, maar u kunt de volgende training zonder extra kosten bijwonen. Uiteraard is het ook mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt.   

Minder dan 5 werkdagen voor de opleidingsdatum:
Bij een te late annulering (minder dan 5 werkdagen voor de opleidingsdatum) dient u het volledige bedrag van de factuur te betalen. U kunt de volgende sessie bijwonen tegen een voorkeurstarief (50% korting). Het is uiteraard ook mogelijk dat iemand anders in uw plaats deelneemt.   

Scroll to Top