Workshop: Word een winnaar!

Bespaar tot 30% op uw EBP-opleidingsbudget met de KMO-portefeuille

Privé sector

  • Prijs: € 875 (excl. BTW)
  • Duur: 1 dag
  • Inbegrepen: Koffie & Lunchpauze / Up-to-date cursusmateriaal

Vergroot je slagingskans bij jouw volgende overheidsopdracht

Leer krachtige teksten te schrijven in de taal van de publieke klant en jouw offertes in de beste vorm te gieten, om zo jouw winstkansen te maximaliseren.

Waarom?

Als je inschrijft op een overheidsopdracht, heb je natuurlijk maar één doel: winnen. Helaas zijn er bij deze procedures meer verliezers dan winnaars. Veelal is er de neiging om met excuses te komen: de schuld ligt bij de overheid, bij de concurrent, bij het moment, bij de omstandigheden of bij een collega. Jammer eigenlijk. Want door die excuses zien ze niet meer hoe ze de volgende keer wel tot een goed resultaat kunnen komen.

TenderReview: het oog van de expert
Wil je in de toekomst winnend inschrijven? Laat onze experts een eerdere, niet-succesvolle inschrijving beoordelen. Voorafgaand aan de workshop vragen we je de relevante documenten (een ingediende offerte, het lastenboek en de gunningsbeslissing) naar ons op te sturen. Ook vragen wij je om het gunningsbesluit. Tijdens de opleiding bespreken we jouw inschrijving en geven we praktisch advies voor verbetering. Via deze review ontdek je wat je anders had kunnen doen, waar je mogelijkheden hebt gemist en op welke punten je had kunnen scoren. Zo leer je van je fouten en verbeter je jouw kansen bij een volgende overheidsopdracht.

Programma

Hoe je met jouw verlies omgaat, bepaalt jouw succes bij een volgende opdracht! Verliezen is dan ook een belangrijk leermoment. Het zorgt ervoor dat je kritisch naar je eigen aanpak kijkt, en je in de toekomst beter voorbereid bent om jouw slagingskans te verhogen. De vraag is hoe je slim met jouw verlies omgaat en hiervan kan leren. Of nog beter: hoe je ervoor kunt zorgen dat je de volgende keer wel wint!

Tijdens de opleiding Word een winnaar! krijg je antwoord op deze vraag. In één dag vertellen wij je:

  • Wat je kunt leren van de motivering van een opdrachtgever na gunning;
  • Hoe je een evaluatie aanvraagt en hoe je een inschrijving intern evalueert;
  • Hoe je van een verliezers mindset een winnaars mindset maakt;
  • Waarom je jouw slagingskans verhoogt als je vaker mee doet;
  • Hoe je invloed kunt uitoefenen bij jouw volgende overheidsopdracht.

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die zaken doet of wil doen met de overheid, maar die nog nooit een overheidsopdracht heeft gewonnen, of die vaker een opdracht wilt winnen.

Let op: Er is slechts plaats voor 6 deelnemende bedrijven per sessie. We streven er altijd naar om personen uit verschillende sectoren samen te brengen. Zo krijg je volop nieuwe ideeën, invalshoeken en inspiratie om jouw winstkansen te vergroten.

Kalender

Datum Plaats Duur Taal
22/10/2024Jette09.30 - 17.00NL
04/11/2024Jette09.30 - 17.00FR
29/08/2024Jette09.30 - 17.00FR
27/08/2024Jette09.30 - 17.00NL

Voorkennis

Er is geen basiskennis van overheidsopdrachten vereist.

Gecertificeerd

 

Heeft uw organisatie behoefte aan een opleiding op het gebied van overheidsopdrachten?

Inschrijving
Scroll to Top