2-daagse Masterclass: overheidsopdrachten voor werken

Publieke Sector

Niveau: BASIS

  • Prijs: € 950 (excl. BTW)
  • Duur: 2 dagen
  • Inbegrepen: Koffiepauze / Lunch / Up-to-date cursusmateriaal

Leer de basis van overheidsopdrachten in twee dagen: van de plaatsing tot en met de uitvoering

Tijdens deze Masterclass leert u alles wat u als aanbestedende dienst moet weten over overheidsopdrachten, in elke fase van de procedure. Door de praktische focus van deze opleidingen ontwikkelt u niet alleen uw kennis, maar ook uw vaardigheden door middel van oefeningen en case studies. Zo kunt u deze direct toepassen in uw dagelijkse praktijk.

Na afloop van de Masterclass kent u de regels voor opdrachten boven en onder de Europese drempel, weet u hoe u de wetgeving correct toepast en hoe u valkuilen tijdig identificeert en vermijdt.

Dag 1

De plaatsing

De wetgeving overheidsopdrachten is verplicht voor de aankoop van goederen en diensten of het uitvoeren van werken. Tijdens deze opleidingsdag leert u de wetgeving overheidsopdrachten correct toe te passen. U ontvangt praktische tips & tricks om uw opdrachten stapsgewijs te kunnen voorbereiden, zelfstandig de meest geschikte procedure te kiezen en deze fase in goede orde te voltooien (evaluatie offertes, gunning en sluiting). 

Dag 2

De uitvoering

De uitvoering van overheidsopdrachten vereist een strikte opvolging zowel op vlak van de naleving van de regelgeving, als op vlak van kwaliteit. Deze tweede dag behandelt de administratieve, juridische en financiële valkuilen tijdens de uitvoering, en hoe u deze tijdig kunt identificeren en vermijden. U ontdekt de algemene uitvoeringsregels voor leveringen en diensten, weet hoe u op een correcte manier wijzigingen aanbrengt in de opdracht en wat u moet doen in het geval van een gebrekkige uitvoering.

Voorafgaand aan de opleiding inventariseren wij via een online vragenlijst de specifieke wensen en verwachtingen. Zo kunnen wij beter inspelen op uw behoeften en leert u precies wat u nodig heeft!

Voor wie?

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers actief in overheidsopdrachten van werken, zoals: 

  • Publieke aankopers 
  • Medewerkers Technische dienst
  • Leidende ambtenaren

Deze opleiding is gericht op de "klassieke sectoren".

Kalender

Er is momenteel geen datum beschikbaar

Neem contact met ons op

Voorkennis

Geen voorkennis vereist

Inschrijving
Scroll to Top